20110603-200824.jpg

Fasen vad fint vi har det ja i vår närmaste närhet oftast…det är inte för inte ordspråket….. man ser inte skogen för alla träd…kommit på tal! Nej för det är väl så det ofta kan bli…man famlar o söker ja glömmer allt för ofta bort att kika vad som finns i sin allra närmaste närhet!! Man blir som hemmablind! Jag pratar såklart ifrån mig själv o min alldeles egna närhet…men tror att det är många fler som känner igen sig i mitt resonemang.. Nu har alarmet på min veckarklocka i alla fall ringt, underbart, inte en dag försent! Tänka sig, kom på att jag inte tillbringat en endaste sommar de senare åren här hemma i Norrland…nej jag o barnen har helt ”flyttat” iväg…
Visst, härligt med Stocholmsskärgården också…men har nu i år bestämt mig/oss för lite balans, ja en bättre som ge o ta mix Norrtälje -Sundsvall emellan!
SKÖÖÖNT! Njuter i fulla drag, har redan nu börjat utforska Medelpad på nytt! Idag kom min beställda köttlåda från Västernorrlandsgården för första gången…ja bara det är ett uppvaknande och en påminnelse om att värna om sina rötter o härstammning hihi 🙂
Kram o fortsättning följer mina vänner..
Föresten, Kom precis hem från underbar prommis runt Sidsjön, njöt varenda steg, härlig luft vi har här i våra skogar!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *