20110601-171801.jpg

De senaste åren har jag verkligen när jag handlat tänkt ekologiskt, miljövänligt..jag är inte på något sätt unik med det, nej tack o lov är det mer o mer vanligt för många att inte bara tänka den tanken nej utan också handla därefter! Har ALLTID när jag springer på dom i affären köppt dom…ja Söråker tomater!! Men ALDRIG tagit mig tiden till att besöka själva tomatodlingen! Nu har jag gjort det…och vilken glad överaskning..det är ju nämligen såååå mycket mer än ”bara” tomater där!! Grönsaker,färska kryddor av olika slag, blommor, dessutom en gullig liten Thai restaurang ja där kopplingen till riktiga råvaror inte var så svårtippad 🙂
Köpte med mig massa olika grönsaker…gurkan var för dagen slut, men jag åker dit på fredag igen!!
Så himla härligt att se o uppleva det här…Att dessutom en av ägarna Arayo Vestlund ( hoppas jag uppfattat namnet rätt) hade det mest strålande leende ja som verkligen värmde o bländade mig helt, gjorde det ju bara ännu mer förståeligt att detta är äkta o riktiga varor! Förstår att både blommor, frukt, kryddor o grönsaker trivs i hennes närhet!! Jag kom på mig själv att jag fortfarande log när jag satt i bilen på väg därifrån! Hon smittade i pos. bemärkelse!!
Trevlig helg alla mina vänner

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *