Jag trodde ärligt och på riktigt inte att jag ännu en gång skulle behöva förtydliga här på MIN blogg eller i mina sociala medier att detta är min plattform och mitt forum där jag tar mig rätten att uttrycka vad jag känner och hur jag blivit påverkad av saker och ting som drabbat MIG genom åren. Jag skriver om den PTSD jag blivit diagnostiserad med för att jag dels tycker att det är viktigt att prata om det och för att det hjälper mig i min kamp tillbaka till mitt rätta ”jag” och förhoppningsvis till ett tillfrisknande i framtiden.

Såklart förstår jag att människor som har synpunkter och då främst på det mest nedvärderande viset inte själva mår så bra. Det är inte något nytt, det är något som alltid varit förekommande och aldrig kommer att förändras och det är ju heller inte för dem och till dem jag skriver. Jag fokuserar på mig själv och mitt mående och jag får väldigt många personer som hör av sig för att jag hjälper dem på ett bra vis påvägen.

Så detta inlägg riktar sig nu till den klick av personer som verkar må dåligt och som verkar fara illa av mina texter. Detta är direkt riktat till de personer som svarar upp med att vara nervärderande och direkt oförskämd mot mig. Ett tips från mig till dig/er kommer därför här: sluta att läsa det jag delar. Sluta att följa någonting som triggar dig/er att må ännu sämre. Om jag och det jag skriver inte är lämplig eller bra för dig/er, ja då borde valet att ignorera mig inte vara så svårt. Hitta istället ett annat forum så du/ni kan fokusera på dig/er själva istället och din/er väg tillbaka till en friskare tillvaro. Låt inte mig och det jag uttrycker störa!