Klicka på länken nedan. Idag är det en Manifestation som anordnas av föreningen Brinn för Barnen. Ord är så oerhört svåra att finna gällande detta fall som blev ett mardrömsscenario . Min värsta mardröm. En oro som jag levt med 24/7 under så, så många år men då barnen var små. Det hände Lilla- ❤️. Tänk att dessa biologiska föräldrar kunde riva upp beslutet som tagits för att skydda detta lilla liv.. Tänk att tingsrätt/domstol gav vika. Usch, blä, fy. Det finns inte ord nog som beskriver hur sjukt illa jag mår över detta. Ett litet stackars oskyldigt och skört liv som inte hade några andra föräldrar i sitt sätt att se det än de som funnits vid hennes sida 24/7 sedan många år tillbaka. Tänk att denna lilla flicka revs upp och iväg från sin trygga tillvaro. Hon togs bort från sin skyddade verkstad för att hamna hos för henne helt okända människor för att det finns en benämning som heter biologiska föräldrar.🥲

https://youtu.be/PJ9dzB74GEI