Jag kommer aldrig någonsin tycka att det är OK med dessa samlingar av ungdomar och bilar (iaf. inte på det vis som jag bevittnat/bevittnar att det går till.) Inte heller att det bokstavligen väller ut berusade ynglingar från bilars alla hörn. Att det slängs ut ölburkar i hopp om att någon annan ska plocka upp dem eller inte med någon omtanke/eftertanke alls.
Jag kommer aldrig att tycka att det känns bra i min maggrop att det plötsligt dundrar ut en tjej iklädd endast bh på sin överkropp i smällkalla kylan från en av de många bilarna. Jag kommer faktist aldrig någonsin att vänja mig vid detta, det kommer för mig inte normaliseras på något vis och jag kommer ALLTID att ha huvudvärk och känna en ledsamhet när jag kommer hem. Men jag kommer ALLTID att fortsätta och jag kommer alltid att peppa mig själv med orden: ”Genom att vara där och genom att aktivt vara en uppsökande vuxen så gör jag skillnad”.
Jag slängde ut en spontan förfrågan till mina väl ner på sociala medier och jag fick spontant sällskap för kvällen. Tillsammans gör vi åtminstone en viss skillnad⭐️