Det är när de jobbiga tankarna tar över, när känslan av ”är det verkligen och på riktigt värt det kommer smygande när jag inte ens kan slappna av och känna mig trygg hemmavid” som jag börjar bläddra igenom bland mina senast dokumenterade minnen i form av foton som känslan och svaret direkt kommer till mig : ”-Alla dagar av alla, tveklöst” . Jag är så innerligt tacksam för att jag är byggd av en inte trygghet som tar över och hjälper mig även de tyngre och mer jobbiga dagarna. De dagar som fylls med tvivel, maktlöshet och hjälplöshet.

Vi hade en fantastisk dag igår. Jag och min fina familj. Tänk vad rik jag är på riktigt och det är det faktist ingen som kan ta ifrån oss. Bara den känslan är så innerligt, obeskrivligt skön. Det är en seger som bara tillhör oss för det är en slags seger som vi vunnit tillsammans❤️ Tänk, inte ens de mest elaka och mest missunnsamma som tyvärr ibland finns närmste än man någonsin kan förstå kan sno den känslan som vi har byggt så starkt tillsammans ifrån oss. Det känns i det instabila på något vis både stabilt och tryggt.