Det är inte någon hemlighet att jag går med en slags ”tickande bomb” känsla rätt ofta och särskilt i vissa situationer och vid vissa tidpunkter. Det känns som om jag aldrig kommer att bli fri, särskilt inte då jag blir påmind om det så kraftfullt emellanåt. Att känna oro för att oanmält besök ska dyka upp hemma eller att vissa personer som jag absolut inte vill vara i närheten av pga. en mängd befogade anledningar ska dyka upp hemma där jag har rätten att ”boarda” för mig och min egen trygghet är så sjukt och så illa. Bakslag blir det och misslyckat känns det då det så påtagligt uppenbarar sig hur illa jag far, men samtidigt så är det ju också därför jag går för att få hjälp av en skarp och väldigt duktig psykolog .

Särskilt 3 tillfällen per år har jag numer extra jobbigt någon vecka innan några födelsedagar som ska firas för ett par av våra familjemedlemmar. Detsamma gäller jul. Ja, precis! Det är julafton nu och ärligt så känner jag mig rätt slut. Energin drogs lite bort från mig igår. Ja, det hände ännu en gång. Det kom besök till oss som inte är välkommet. Ännu mindre nu med tanke på den svåra stress som kommit så starkt med detta.

Det som fick mig på banan igen och som hjälpte mig till en rätt sinnesstämning och god energibana igen var en av julklapparna som jag fick ifrån Robban och barnen. Det var tydligen 10-åringen som valde vilka örhängen de skulle köpa med motiveringen ”-En Queen ska såklart ha Queen”. Ja, som sagt…. detta hjälper mig att fortsätta att fokusera rätt och det hjälper mig att inte fastna för djupt och det dåliga för länge. Vi har verkligen så starka band och det är någonting som jag både är stolt och tacksam för. Det är jag nämligen en stor bidragare till.

God Jul mina vänner. Var rädda om er själva och varandra ❤️