Jag är inte särskilt imponerad av prylar och materiella ting, det vet alla som känner mig väl. I hela mitt liv har det faktist varit så, men jag är samtidigt väldigt svag för presenter och jag tar gärna tillfället i akt att fira allt som går att fira. Om jag kan och har möjligheten så sätter jag gärna lite extra guldkant på tillvaron. Det vet nog också alla som känner mig väl. Har jag bara kraften och möjligheten till det så blir det så. Idag fick barnen sina julkalendrar och det var meningen att Line skulle få en liten variant av Body Shops fantastiska kalendrar, men alla utom den stora storleken var slutsåld precis överallt.
Eftersom jag själv aldrig någonsin ägt en sådan fin kalender (endast gett bort genom åren) så passade jag på att ge den stora varianten till oss båda. Ja, så from. idag så kommer vi nu att öppna varannan dag. Line är för övrigt en fantastisk storasyster till den lilla i familjen och hon har just nu extra fullt upp med att styra upp alla hyss tillsammans med mig och Nisse som flyttat in. Tänk vad saker och ting smittar. Såklart på både gott och ont, men just den värnande och omhändertagande sidan som Line besitter är så fin att se❤️
Tänk att jag har fem så fina barn, alla unika och så fina på sina vis. Jag är verkligen rik på riktigt