Tänk, de barn som jag kallar våra små i familjen är faktist 3 barn som blivit rätt stora. ❤️ I dagarna har det varit så många fina minnen i form av foton som dykt upp. Det är inte bara foton, det är så många fina och starka minnen som återspeglas då jag kollar på just dessa fina kort. Tänk, när det blåste som allra hårdast runt oss i våran närmaste närhet, under de åren som var som allra tuffast och den tiden som prövade oss som mest, då byggde vi oss så starka och så tighta tillsammans. Det är en häftig känsla hur någonting fantastiskt kan få börja gro och växa sig så starkt trots allt. Så här flera år senare så är vi så självklara och så pass starka tillsammans ”tack vare” alla hemskheter vi tvingats igenom, det är jag helt övertygad om. ”Ur mörker föds ljuset” och ”Det som inte dödar det härdar”. ❤️