”En ulv är alltid en ulv även om den är klädd i fårakläder”. ”Tids nog kommer de rosa bubblorna att spricka”… visst är det ju så men att det är en beskrivning gällande mig och ifrån en person som jag både trott och tänkt så mycket mer om (iof. så tänker jag ärligt på det viset om de flesta människor till motsatsen bevisas och då vill jag ändå inte tro på att det är påriktigt😢) Vad är det för fasad som ska rasa och vad är det människor ska få se? Vad är det liksom jag har missat? Jag kan inte för mitt liv förstå hur någon ens kan beskriva mig eller omnämna mig på det viset. Ledsen och besviken är bara förnamnet och jag kan bara konstatera att inte denna gång heller så innehåller de skickade skärmdumparna ett endaste litet ynka tack eller fint ord gällande det allra viktigaste… att jag funnits där oavsett alla hemskheter jag fått och fortfarande får utstå. Samtidigt så får jag uppskattning ock vänlighet till mig. Många ger mig det men inte offentligt. Jag är tacksam för det. Den bekräftelsen stärker och värmer i det mest elaka och öppna utåt.

Det jag hoppas på när jag tar del av allt detta som nu finns på print är att dessa människors barn inte ser deras beteende. Jag jobbar med sådana frågor precis varje dag i mitt arbete och kan bara konstatera att om vuxna människor fortsätter att bete sig och skriva direkta elakheter till och om andra människor så kommer garanterat deras barn göra precis detsamma. Om jag är så fel ute, om jag gör så dåliga saker, men snälla alla ni som uttalar er, gör då bättre själv! Jag kan iaf. ärligt säga att jag gör på mitt bästa vis och efter min bästa förmåga och av olika åsikt det är vi gott folk, ingenting rätt eller fel med det.