Att knarka lagligt via LARO eller inte vad spelar det för roll då det kommer till en graviditet? HUR kan man ens i en omgivning tycka det är OK? Stå med öppna famnen, fixa, ordna och ställa inför att barn till en i allra högsta grad missbrukande förälder ska komma till världen. Barn som alltså ska tvingas födas med ett beroende och i värsta fall svåra abstinens. Fy vad jag tycker att det är så fruktansvärt. En omgivning till detta måste ju bara reagera och agera därefter!

Tur att vi lever i en hyfsat liten stad ändå så myndigheter ändå kan ha en bra koll. Det är vad man får luta sig tillbaka till då man tycker att det känns som mest hopplöst och hemskt i sina tankar. Att knarka lagligt eller inte har väl inte någon betydelse då tredje part och oskyldiga och icke väljande dessutom blir drabbade 😢

För att tillägga… denna debatt väcktes i mig och jag blev på djupet av mitt hjärta så illa berörd i mötet och hemskt nog det långa samtalet jag hade med en missbrukande och havande kvinna förra veckan i Birstaområdet. Detta är viktigt att tillägga då det finns vidriga människor som hänger ut mig och för så fruktansvärda diskussioner gällande mig och mitt sätt att uttrycka mig på MIN personliga blogg. Alltså tydligen har jag också blivit polisanmäld.

Undra om människor som triggar varandra och hetsar på detta vidriga vis mot mig NÅGONSIN kommer att säga eller omnämna någonting bra som jag gjort för främst 2 individer som av en anledning kom in rätt ordentligt i mitt liv? Undra om dessa elaka och egocentriska människor någonsin kommer att tacka mig för allt jag faktist har gjort men också stått ut med!

Efter rapport om hur deras dialoger går helt öppet på sociala medier så kommer det förmodligen aldrig någonsin att ske. Sorgligt, men det är nog förmodligen den tråkiga sanningen.

Men som en av allt jag och min sambo fått skickat till oss: ”Spara detta och visa i framtiden. Det förklarar ju ändå så oerhört mycket om situationen och allt”

Så sorgligt, men så sant. Tack alla för så oerhört fint stöd. Det betyder så mycket mer än vad man kan förstå tror jag.❤️