Tänk vad miljö kan forma och påverka. Jag blir så extra rörd de gånger då jag verkligen ser det och det blir starkare och starkare och mer tydligt allt eftersom åren går. Om barnen får välja så är det fortfarande mitt Bubblanvatten de väljer då det är fredagsmys och i lördags då det var dagars för käpphästkslas så var det mellan två tröjor 9-åringen valde. Det blev tillslut Framtidsgalatröjan, ja den som tydligt visar att man är mot droger som kom på. Bubblan Boost tröjan åkte tillbaka till garderoben, den ska hon spara till skolgymnastiken 💕

Ja, jag blir verkligen alldeles varm i mitt hjärta. Detta är liksom någonting som kommer helt naturligt, det är så här det bara är vilket är magiskt. Det är kärlek påriktigt. Denna tjej tar ställning rätt ordentligt och det glädjer mig såklart, alla andra här hemma och nära oss också.