Att få vistas i en alkoholfri miljö är nog det som står högst upp på barnens önskelista, åtminstone för de barn som fått uppleva motsatsen i sitt liv. Vi har absolut noll tolerans för alkohol i vårt hus i samband med fest där barn vistas och det vet vi att våra barn värdesätter enormt mycket, det har vi pratat om massvis. Äntligen kan de slappna av med dukning av tex. vinglas. De vet numer att hemma hos oss använder vi de fina glasen för att dricka bubbelvatten, julmust eller äppelmust. Tack och lov så börjar de alltså att slappna av och de förstår att i vårt hem kommer de ALDRIG att behöva vistas med vuxna som ändrar sin personlighet pga. vad för dryck som hamnar i glaset och som vuxna gladeligen dricker i deras sällskap. Tack och lov så är den tiden förbi och vi lovar dyrt och heligt att de ALDRIG någonsin ska hamna i de situationerna någonsin igen❤️

Barn önskar kärlek från friska ansvarsfulla vuxna, ingenting annat är särskilt viktigt om man frågar dem.