Detta som jag bifogar (lånat från en vän på FB) är någonting som jag har fått bevisa för två i min närhet. För inte kunde jag väl någonsin förstå att jag skulle bli så nära två bonusbarn som jag blev så mycket att de båda räknar mig som sin mamma och kallar mig för det också för den delen sex år senare. Nej, det kunde jag aldrig drömma om den dagen då jag fick det där meddelandet av min blivande sambo på messenger! Jag kan med stolthet säga att jag funnits i fem barns liv under deras viktiga första år i sin uppväxt. Ja, jag säger med stolthet att jag funnits där 24/7 och jag vet att de alla vet att jag funnits där och gjort allt för dem och fortsätter med att göra det såklart. Det känns så fint att kunna säga det och att verkligen mena det: Jag har fem fantastiskt fina barn som jag lever för och gör precis allt för❤️ Det skönaste med den styrkan är att den kan ingen ta ifrån oss. Elakheter, hot med ord, sjuka handlingar m.m det kan inte ta ifrån oss det genuina och det fina som vi fått tillsammans. Det vi byggt upp framförallt mina bonusbarn och jag är helt enkelt för starkt och därav okrossbart.