Lämnade bilen och tog mig en runda i vår vackra stad.

Jag hann precis in för att shoppa några nödvändigheter inför hösten innan det stängde.

Därefter gick jag bara en liten stund runt på våra gator i våran vackra stad. Jag har haft svårt att njuta av Sundsvalls atmosfär och främst under dagtid de senaste åren. En för mig personligt otäck incident stal den känslan ifrån mig för drygt 4 år sedan. Jag jobbar målinriktad för att återigen äga min rättighet till att få känna mig safe och trygg även på dagtid men ärligt så är det tufft emellanåt. Ett steg i taget och envis och trägen vinner nog tillslut, det är iaf. min målbild.

Njuter av livet och av stunden som är just nu,

det är någonting som jag faktist lärt mig bättre efter den jobbiga händelsen den soliga och fina måndagen på stan, juni 2015.

Var rädda om er och framförallt, var snälla mot varandra❤️