Jsg säger bara WOW, vilken hyllning jag har fått ikväll!

Hur fint är det inte att få detta helt fantastiska postat på sin instagram?! Detta behövs just nu, mer än mest då vardagen känns lite för maxad och kanske också lite väl orättvis. Jag ställer mig med hjälp av denna läsning utanför den lite allt för kritiska och tuffa bubblan. Försöker jobba på förmågan att se saker som de tyvärr ibland är och bestämma mig lite bättre att kämpa på och att fokusera med en positiv inställning framåt. Jag måste börja förstå att man kanske inte kan älskas av alla och anledningen till det kanske inte går att styra eller påverka så mycket för anledningen kanske ligger i annan/andras individ/individers dåliga mående. Så denna text på instagram, TACK från hela mitt ❤️.

Jag fixade faktist inte att läsa mer än några meningar innan jag totalt bröt ihop och när jag hade samlar ihop mig så läste jag texten non-stop flera gånger om. Det finns fina människor, det finns människor som vill mig så väl och det är de människorna jag ska fokusera på nu och framåt❤️

Tack du generösa och fina människa som med denna text hjälper mig just nu att fokusera och att tänka på framtiden som mycket ljus. Visst, för tillfället så känner jag mig lite stukad och tom, men jag vet att jag snart kommer att skina igen 🌼

Kärlek övervinner hat, så är det och i den tanken och känslan är det så obeskrivligt skönt att landa. Klicka på länken nedan om ni vill läsa om vad som gjorde mig så enormt stolt och glad ikväll

En hyllning