Klockan ringde 5.10. Mycket trött och lite motvilligt tog jag mig tillslut upp. I väntan på ett lite försenat tåg passade jag på att ringa taxi och hamnade i växeln.

Syftet med samtalet var att ge beröm till den riktigt trevliga taxichauffören som tog mig till stationen. Det är viktigt/rolig info för dem runt omkring att få och jag hoppas att det framförs till honom för det bad jag dem att göra, (jo jag sa det såklart också personligen till honom i samband med att jag betalade)

Vet ni hur skönt det känns i min kropp och sinne efter en sådan enkel handling? Prova själva att göra de där fina, enkla och positiva handlingarna i din vardag. Börja med minst ett par om dagen och du ska se att du kommer att må såååå mycket bättre och du kommer att känna dig mer nöjd och tillfreds med dig själv.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *