Tanken om att börja föreläsa har kommit till mig lite mer och mer under den senaste tiden. Så sent som idag då jag lyssnade till en föreläsare som var inbjuden på min arbetsplats för ungdomarna i åk. 7 bestämde jag mig lite till. Jag är rätt säker på att jag skulle kunna anta den utmaningen och tom. fixa det rätt så bra. Jag tror dessutom att jag kan förmedla någonting som både kan vara inspirerande och som kommer att kunna skapa eftertanke. Mannen som jag lyssnade till idag gjorde faktist att jag tog kontakt med min Johanna ikväll, det är minsann dags för en resa tänker jag snart där vi ska sitta och spåna ihop ett fint föreläsningsmaterial. Mannen idag och några andra personer som jag nyligen lyssnat på inspirerar mig och får mig faktist att känna att kan de så kommer jag nog också att kunna. Skön känsla och jag lovar att jag kommer att göra någonting av detta. Jag har redan mina tankar och idéer som jag börjat sprida lite. Kontakter har jag ju faktist också några 😊 det fina reportaget i Aftonbladet får mig faktist också att både våga och att tro lite lite mer på min förmåga.