Varför gå runt och klaga, prata skit om både det ena och det andra? Vad är själva vinningen och syftet med det? Att förpesta och sprida negativitet, nej tack! Jag både avstår och ställer mig långt, långt ifrån det. All den kraft och energi det kostar och alla dåliga bieffekter som blir av ett sådant handlande mot både sig själv och andra som blir drabbade genom att ”bara” råka finnas i närheten blir aldrig bra. Varför inte göra någonting konkret och bra av det hela istället? Förslagsvis gå till botten med ”problemet” och vara lite mer konkret och lösningsinriktad? Vill man ha en förändring så kan man också få en förändring, det är iaf. mitt tips på tankesätt 24/7.

Vi har alla ett ansvar mot både oss själva och våran omgivning tycker jag. Vi har en skyldighet att agera på bästa vis mot både oss själva och våra medmänniskor. Med det sagt menar jag inte att vi måste gå runt och älska allt och alla, men en skyldighet att bete oss schyssta mot varandra, det hör liksom till. Istället för att enbart klaga och förpesta, gör någonting bra av det hela för ingen annan än ”jag själv” äger den rätta kraften för att göra sin situation till den bästa. Vill man så kan man, så försöker åtminstone jag tänka och det för att jag tycker att jag är värdefull och har rätten till att må bra/ha det bra❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *