Förberedelserna för en Gala är många och eftersom det är jag själv som roddar och fixar ned det hela så gör jag det lite i det dolda. Jag pratar inte så högt om det alls men de som jag har kontakt med gällande det hela, personer som Freppo Media och ”min” Johanna” vet hur mycket jag håller på för de blir ju båda inblandade genom att sätta en bråkdel av allt jag håller på med på print, i färg och i form. Deras fantastiska support är verkligen så värdefull och nödvändigt för att jag ska kunna ro detta i land. De är ovärderliga helt enkelt⭐️

Under själva Galakvällen fortsätter jag självklart att jobba hårt, även då mest i det dolda men då väljer jag att ta med personer som också brinner för själva projektet och som får vara de som fronter och utför det arbete som syns ut mot artister och publik. Det enda krav som finns är att det är personer som är positiva till både projektet och till att vara lite spontana och självständiga, för under en Galadag/kväll kan det uppstå grejer som behöver lösas där och då direkt. Mindre och mindre blir blir det så med åren, man samlar ju såklart på sig en viss erfarenhet och rutin med åren som går.jag gjorde min första Framtidsgala 2003 så ja, det är ju några år sedan.

Jag kommer att fortsätta att jobba med frivilliga, det är ju det fina med detta ❤️-projekt men jag kommer att vara lite mer noga med att om man väljer att vara med så är man med för att man verkligen vill och man går in i det hela med en positiv inställning och det viktigaste av allt, om man har synpunkter, eller att denna kväll råkar föra med sig någonting mindre bra bakom kulisserna så förmedlar man det DIREKT till mig. För mig är det nämligen så viktigt att reda ut saker direkt för det klassiska, ”får man inte veta så kan man ju heller inte förändra…”. är ju det som alltid gäller, inte bara i detta sammanhang, det är ju ett uttryck som gäller för att det mesta ska kunna fungera och framförallt för att saker och ting ska ha en sund/frisk men framförallt positiv utveckling.

Tack ock lov så finns det många positiva själar och det är dem som jag försöker fånga upp och personligen tillfråga om de vill hänga med på ett härligt och magiskt galaäventyr. Detta år har jag bestämt mig för att det ska vara fler äldre med (unga vuxna/vuxna) eftersom jag har med några tjejer i 12-13 års ålder som representerar de unga.

Som jag längtar till årets Framtidsgala. Jag känner mig faktist redan nu rätt bra förberedd fast jag mest jobbar med projektet under kvällar och helger hitills.. Ja, mycket av min lediga tid har gått till detta men så tänker jag också att det ska vara kring ett ❤️-projekt.

Save the date, söndag 22 september. Då är det dags för Framtidsgalan 2019, jag längtar så väldigt, väldigt mycket⭐️