Vissa födelsedagar är så viktiga, eller det är väl allas dagar men jag lägger verkligen ner massor med engagemang för att mina alla barn ska få det så bra som de bara förtjänar. Idag är ett exempel på en sådan dag då våran Line har firats med nära och kära💕

Jag känner att jag inte kan göra nog mycket för mina bonusbarn och att jag behandlar dem precis som de vore en av mina finns det inte någon som tvivlar på längre. Jag är så lyckligt lottad som omges med så mycket med kärlek. Det övervinner verkligen de tuffare dagarna som gör sig påminda på olika vis lite nu och lite då. Det gäller att lära sig att förhålla sig till en ständig ”tickande bombkänsla” har jag förstått och sakta men säkert blir jag lite bättre på det. Jag vill iallafall tro och inbillar mig kanske därför det. (Tron försätter berg säger den kloke)

Farmor och farfar, mina stora barn och min mamma och pappa… att ni finns så fint och så mycket för dessa små är så oerhört kraftfullt, värdefullt och innerligt vackert. Kärleken övervinner verkligen allt, det bevisar våran familj liknande en cirkus gång efter gång efter gång och det ger barnen så mycket med harmoni och inre styrka. ❤️

TACK för att jag får se och uppleva allt detta fina trots allt…

En så nöjd 9-åring somnade tillslut💕🌈🎉🌸