SĂ„ hĂ€rligt att fĂ„ kliva in i sitt hus, att vara pĂ„ hemmaplan alldeles utvilad och nollstĂ€lld igen. Ja min rĂ€dsla kĂ€nns precis son bortblĂ„st och jag Ă€r som nollstĂ€lld mentalt vilket kĂ€nns sĂ„ skönt. Jag njuter och jag tar vara pĂ„ kĂ€nslan sĂ„ lĂ€nge den varar. Dessutom Ă€r vi nu ocksĂ„ helt fullt redo för att ta emot en födeksedagsprinsessa. Jo, alla presenter Ă€r nu inslagna, söta ballonger hittade jag ocksĂ„ dĂ„ vi mellanlandade i MĂŒnchen tidigare idag, sĂ„ ja, vi Ă€r redo för en kalasmorgon 💕

Vi Ă€r redo att fĂ„ fira Line som fyller 9 Ă„r, sĂ„ underbart och tĂ€nk att jag nu har funnits med i hennes liv till fullo i sex Ă„r. Det kan inte ens den mest missunnsamma och elaka ta ifrĂ„n oss. KĂ€nslan och kĂ€rleken, ja den finns dĂ€r och Ă€r svĂ„r att rubba men desto lĂ€ttare att fira och hylla och det Ă€r vi duktiga pĂ„ att göra,. Ja vi firar ofta livet och det starka och fina som vi har tillsammans.💕

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *