Utveckling och positiv kred. för det man gör är en bekräftelse som är nödvändig för att orka driva på vidare och framåt, ja så fungerar åtminstone jag. I mitt dagliga arbete så är det oftast jag själv som står för min utveckling och jag har ett arbete som tillåter mig till det tack och lov. Det är nog också en av de största och viktigaste komponenterna till att jag är kvar och har varit under så många år. Min utveckling vidare och inspiration till det jag tar mig för får jag däremot oftast utanför min vardags trygga väggar. Den kred jag får från andra och de ryggdunkningarna är så väldigt värdefulla för mig. Det hjälper mig om något i min personliga utveckling framåt.

I går sa jag till 100 procent säkert ja till ett par till jobb tillsammans med PR Media, i måndags var jag inbjuden till ett möte gällande Lekterapins dag och på tisdagkväll blev jag invald i en styrelse som ledamot. Ja nu kommer jag direkt kunna vara med och påverka i Studieförbundet Vuxenskolan.

Det var heller inte så många veckor sedan som det skrevs om mitt arbete med främst Framtidsgalan och Happiness från Aftonbladet, en artikel som snart ska gå i tryck.

Dessa yttre faktorer gör min vardag så mycket mer värdefull. Eller jag får lite bevisat för mig själv att det jag gör uppskattas av flera runt om i vårt samhälle.

👊🏻🙏 #notroublewiththebubble