Jag har verkligen fått varit med i så väldigt många roliga projekt under min karriär som hederlig arbetare. Det här med träning och närproducerat har ofta varit den röda tråden i det som jag frontat med tanke på att det förknippas så mycket med mig som person. Jag är stolt över vad jag både är som person och vad jag åstadkommit, tänk att inte ha förmånen att få känna genuin stolthet?! Ja, lura sig själv och sin omgivning kanske också fungerar, men inte längre än tills det rasar. Då fungerar plötsligt inte någonting längre som jag förstår det. TACKSAM till mig själv och till det liv jag varje dag tar ställning för, ja jag väljer att leva fullt och friskt, den är jag⭐️

Här jobbade jag som front för Västernorrlandsgården och ett av de lokala företagen som fanns med i det projektet var Söråkers Grönsaker. En mycket härlig tid att blicka tillbaka till.