Idag när jag höll på att handla som bäst och mest så ringde telefonen och det var min sambo som ville påminna om att han åker om ca.20 minuter.(!) Alltså det hade jag helt och hållet glömt, ja att han skulle åka iväg för att jobba på Nordichallen hela kvällen. Som tur är så har barnen blivit så pass stora att det en sådan här gång fungerar att vara själva den korta stunden som det handlar om innan jag hunnit hem. Väl hemma så var det ju en hel del att packa upp och eftersom det ska vara lite firande i morgon så finns det ju massor för mig att göra och det var kanske ännu en anledning till varför jag förträngde att Robban skulle iväg och vara borta hela kvällen i kväll.

10-åringen är rätt duktig på att roa sig själv genom sitt TV-spel (ja, det är hans stora nöje om han får välja) Till tjejerna hade jag köpt pyssel på TGR vilket blev en riktigt bra slump. De har kunnat pyssla lite själva medan jag passade på att plocka undan alla varor till att börja med. Jag vet faktist inte om jag orkar med så mycket mer ikväll. Det är ju dessutom snart dags för nattning.

Den där tröttheten som jag mer eller mindre ständigt dras med lyckades jag ju så bra finta bort från morgonen men det höll inte i sig så mycket länge än till det där telefonsamtalet . Jag får försöka mig på att göra allt i morgon istället.

TGR har alltså väldigt bra erbjudande i sin butik på BirstaCity. Ett besök där rekommenderar jag därför verkligen. Hela helgen har de en drive på sina prylar. Ingenting kostar mer än 20 kr. Pysslet till tjejerna blev alltså ett riktigt fynd ⭐️