Ja så sitter jag på tåget och har inte alls långt kvar till min slutstation. Jag är nära att komma hem nu, till Sundsvall och till min stora och fina familj. För ett halvår sedan då jag hade ett möte tillsammans med min chef och då jag drog historien om hur min privata situation för tillfället såg ut så visste jag tveklöst vad jag skulle svara då han frågade: ”-Bubblan, är det någonting som jag

kan göra för dig, ja så det på något vis just nu skulle kunna kännas lite bättre?” Mitt svar kom snabbt och det var ett tveklöst ”- Efter Framtidsgalan har varit i slutet på november, kan jag få tre dagar helt ledigt från jobbet för att bara få åka iväg och få lite distans till min ständiga tickande-bombaktiga känsla i min hemstad?. Kan jag få ledigt så jag kan få möjligheten att fly ifrån det jobbiga och få distans till min vardag i Sundsvall några dagar?” och det fick jag! Dessutom tänkte jag att det också kan behövas för att sätta lite punkt för den stora Galan jag var huvudansvarig över förra söndagen. Sätta punkt och jobba lite vidare vilket vi gjorde mellan all skön träning på ett av Prags absolut fräschaste och finaste gym. ”Min” Johanna har nu hunnit med att sätta nästa större event i Framtidsgalans och min arbetsplats anda. Jag presenterar med stolthet mitt nästa projekt som riktar sig till vuxna och ungdomar tillsammans. Johanna har lyckats ännu en gång och jag hoppas, hoppas att denna dag kommer att intressera många.

Let’s dance alldeles egna Tobias Karlsson ser fram emot att komma till Sundsvall och möta alla som kommer till hans klass och/eller föreläsning ⭐️