Jag säger rätt ofta att jag inte är någon säljare medan många som jag känner säger helt tvärt om. Jag vet inte varför jag inte ser mig som det, kanske för att jag ser ett säljande som en klassisk försäljning och därför inte delar bilden med mina vänner. Fast jag kan ändå lite bättre förstå vad de som kallar mig säljare menar numer. Efter denna helg tex. då jag fått representanter från kommunen, länsstyrelsen, polisen, privata sektorn, näringslivsbolaget och kommunalrådet att förenas under sen eftermiddag i ett mingel och därefter en hel helg med individuell träning av dans. Många av dessa personer säger direkt till mig att det är pga. att det är jag som har frågat och att det jag står för är någonting de ställer sig bakom och därför tackat ja. En av profilerna sa tom. att om jag någonsin bestämmer mig för att börja sälja någonting på riktigt så vill han minsann vara med för han hade aldrig någonsin trott att han skulle göra någonting dyligt som vi tränat denna helg.😊

Gällande företaget Cura så förstår jag också att det jag förespråkar har en viss betydelse. Jag får fortfarande många meddelanden både via messenger och mail och redan då deras tyngdtäcket kom så var jag snabb med att låta de som är intresserade komma förbi mig för att känna, klämma och tom. få låna något av mina härliga täcken någon dag. Detta har resulterat i att de införskaffat egna och det är ju bra för CURA, visst men också de personer som köpt för de kommer garanterat att sova gott framöver. Jag skulle såklart aldrig förmedla detta om jag inte provat själv en tid och eftersom jag hade förmånen att prova dessa täcken redan under deras startperiod så har jag ju har haft förmånen att få sova som en prinsessa väldigt, väldigt länge jag. Jag bestämde mig efter ett tag att jag mer än gärna ställer mig bakom deras affärsidé. Ja, att få vem som helst att kunna införskaffa detta sköna täcke med tyngd. Jag minns att jag pratade mig varm om detta täcke varje gång jag promenerade med en kamrat. Det resulterade att hon blev så intresserad att hon tog en direkt kontakt med både ägare och ansvarig marknadschef, någonting jag fick veta pga. att ägare berättade det för mig. Han tackade mig för att jag hade pratat så gott om produkten så de kanske har en blivande säljare på gång. Jag frågade om det var på det viset under min och min kamrats kommande promenad och det verkade stämma bra det, och jag som inte är någon säljare (hihi)

Jag har inte skrivit om täcket så mycket den senaste tiden men ändå kommer frågorna om vart och hur man införskaffar ett, vilket man borde välja och om det finns möjlighet att få känna på känslan innan man köper ett. Självklart finns fortfarande möjligheten att få prova ett av mina CURA täcken. Fortsätt att höra av er också bestämmer vi när det finns möjlighet att ses. Redan från start har jag också förespråkat att ha ett lättare täcke i soffan under kvällen då man tex. ser på TV och bara kopplat av, någonting som också verkar ha smittat av sig till många som jag känner. Kul och detta är faktist ett resultat i att det man säger faktist har en betydelse, kanske en form av säljande ändå fast jag inte ser det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *