Detta fick jag ifrån en vän för några veckor sedan. Det är ett meddelande jag emellanåt tar fram och läser. Det tröstar och det stärker då det känns lite jobbigt i vardagen som den är och verkar förbli.

Från min fina vän Cissi:

”Åhh läste just ditt blogginlägg. Blir så ledsen för din/eran skull, Blir också så arg på just den människa som orsakat allt detta . Det är starkt utav dig att du kan vara ärlig och öppen i allt som funnits i erat liv dessa år 💪🏻 Jag kanske inte riktigt tror på att lösningen finns framför oss, men jag hoppas fortfarande på att den gör det, så att ni alla som drabbas kan finna ro och slippa leva i något som ni själva är så långt bort i från, som ni själva inte har valt att ha runt erat liv .

Med lite mera tid så vet jag att du är stark nog att ta dig ur rädslan ❤️. Jag önskar så jädra mycket att alla dessa människor som hamnat på fel spår i livet pga sjukdom/missbruk eller andra saker , att dom själva skulle ta emot all hjälp som finns att få, att dom själva skulle inse hur lyckligt lottade dom är som kan få hjälp bara viljan finns där 😢

Den kärleken ni har i eran s.k. cirkusfamilj är stor och större ändå haha glädjen 😂❤️

Och du min fina vän allt du gör för Robban,alla barn, din övriga familj , ditt arbete, dina kollegor, dina vänner och alla andra projekt stora som små ,

Allt detta har du fixat galant , lösningar, fix och trix finns alltid .

Jag ser alltid det du gjort , det du har åstadkommit sista åren trots det svarta som påverkat ditt liv så.

Jag tänker att har du klarat allt detta under denna press ? ja då kommer du också en dag (hoppas snart ) att kunna lägga rädslan och obehaget bakom dig 💪🏻😄

Dagens ros går till dig 🌹🌹🌹 Vi kämpar alla för något i livet! Du ger aldrig upp och tur är väl det 😘😘”