Till dessa bifogade bilder med text nedan behövs det inte så många fler beskrivande ord, budskapet är ju glasklart!

Hur kan det egentligen finnas så många sk. vuxna som inte kan bete sig? Det haglar ju med knäppheter på tex. sociala medier. Det är direkt elaka och kränkande inlägg där inte bara den som postar detta (ursäkta uttrycket), skit, verkar ju helt ha missat kursen hur man beter sig mot andra både i verkligheten och på nätet. De som står runt om och är personer som faktist KAN påverka, agera och sätta stopp för alla hemskheter väljer istället att stå vid sidan av och ”gillar”, heja på och genom ett sådant val av handlande direkt påverka detta helt vilsna och tokiga beteendet i en fortsatt felande riktning.

Vi säger ofta till varandra här hemma, hur mycket mer tokigt kan det egentligen bli? Det är sorgligt men tyvärr vanligare än man vill tro, det är alldeles för många vuxna som inte vet hur man ska agera och bete sig i samspelet med andra. Hur ska det bli för våra älskade barn? De gör ju som vi gör, inte som vi säger. Tyvärr är det bara att konstatera, mycket snack och oerhört många synpunkter mot andra är det tyvärr många gånger från personer som inte kan bete sig själva, (det finns extrema exempel på rätt nära håll). De vuxna personer som hellre pekar och riktar in sig på ett dåligt vis mot andra istället för att kolla in sig själv i spegeln är rätt säkert de mest osäkra och olyckliga. Det taget ur sammanhanget är ju både sorgligt och tragiskt. Livet är lindom för kort för att ödsla på ett dåligt vis kan man ju få tycka.

Det är tyvärr inte konstigt alls att det är krig i världen då det kan se så fruktansvärt illa ut på så nära håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *