Innan jag lade på luren igårkväll så slank det ur mig ett tack och du hörde det också Benitha❤️

Jag säger det igen men nu viljestyrt och inte på impuls som igår!

TACK för att du vågar vara vännen som finns där i vått och i torrt. Även under perioder då det känns lite tyngre och då jag är inne i processen som jag tyvärr får lov att vara i en gång per halvår. Perioden då jag inväntar svar på om jag får ett fortsatt skydd som jag haft de snart senaste tre åren. Tack för att du vågar möta mig då jag inte bara är mitt starka, positiva och sprudlande jag. Tack för att du finns där då jag också visar mitt mer sårbara och känsliga jag❤️

Att få vara vän med dig min vän betyder väldigt mycket för mig!

Även om det också för dig innebär att anpassa sig lite efter min sambos tider gällande fotboll. Idag innebar det nämligen att vara i svampskogen

kl. 8.45 för att hinna tillbaka innan samling.

(Tack o lov hade jag en skarv där hemma i Jeppe som hjälpte mig med barnen 30 minuter.) det tog nämligen längre tid än vi trodde att leka bergsget😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *