Jag hittade ett inlägg som jag gjorde på mina sociala medier för några månader sedan. Ja, jag hoppas innerligt på en personlig utveckling ingått riktning. Jag vägrar att leva mitt liv på ett begränsat vis.Det är inte något värdigt liv. Att min trygghet är i skogen och gärna då det är kvällstid eller då jag vistas på annan ort än Hemmavid säger ju egentligt allt. Det ska inte vara så och jag jobbar aktivt och hårt för att det inte ska vara så.

Här är inlägget:

”Innan det blir sommar igen så har jag bestämt mig för att min hemstad mitt på ljusa dagen ska kännas som en lika trygg plats att vistas på som skogen lite senare på kvällen. Just nu är det till skogen jag gärna går då jag vill känna harmoni. Många andra platser stressar mig tyvärr.

Som sagt, innan sommaren 2019 tänker jag och tror jag på en stor förändring.

Jag jobbar hårt för det just nu❤️

Ett steg i taget och i rätt riktning = Framsteg” ⭐️