När man inte riktigt har koll själv så är det ju ju lite roligt att många andra har koll och gör mig upplyst. Det är nämligen viktigt för mig att just ha koll på vart jag hamnar. Nog för att jag bara är en tillfällig lösning, ja detta företag har på senare tid fotat upp en mängd olika personer som ska användas i marknadsföringen, men trots det så vill jag självklart veta vart jag varit en bra nödlösning för dem (typ)

Flera verkar nu ha fått hem kartonger med tyngdtäcket och tydligen pryder jag dessa kartongers gavlar. De kartongerna ska de inte heller ha kvar, så det blir som med de annonser jag just nu syns i, en tillfällig lösning. En tillfällig bra lösning om jag får säga det själv, dels för att många känner igen mig från tidigare storsäljande produkt ja där jag egentligen också var en ”tillfällig” lösning tills de betalde en slags supermodell som fick ersätta mig (även det en alldeles speciell och egen historia, men den behåller jag för mig själv) Den nödlösningen som jag då var på, spikmattan Yantramattan är jag fortfarande med på. Med andra ord, en bra nödlösning är man nog allt ändå. 🤣

Med tanke på hur många meddelanden jag har fått där kartonger är fotade så verkar jag ju vara en flitigt använd nödlösning även nu. Ännu en annons har jag fått skickad till mig. Jag trodde att det var tidningen Hälsa, men det var det inte. Det är någon annan tidning som jag inte personligen känner igen. Fast det är väl bara att ”njuta” så länge det varar (😅) Snart är nog de nya bilderna på alla de andra modellerna de valt att ta med istället klara. Just nu har endast dessa bilder på mig färdiga för att använda, ja det har jag fått förklarat för mig så därför har de ju inte haft något annat val än att de ”måste” använda just mig. En fin produkt som jag fortfarande till ett hundra procent står för. Kanske, ja om jag har tur så får jag ett möte tillsammans med företagsägaren snart.