När Fonus begravningsbyrå här i Sundsvall ringer mig så handlar det alltid om att de vill fylla på Bubblanvattnet. Ja, de stöttar mitt arbete med Framtidsgalan genom den handlingen och har gjort ända sedan den dagen VASA bryggeri bestämde sig för att producera ett vatten tillägnat just Framtidsgalan. Det är jag så otroligt tacksam för. 5 kr per flaska blir nämligen en hel del tillslut och räcker till att fylla på med jackor till projektet Tillsammans på stan för att ta ett exempel.

Fast senast ringde de inte i första hand för att beställa vatten (nog för att det också blev så innan avslutat samtal) nej, denna gång så fick jag en förfrågan om att spela trumpet på en begravning vilket jag sa ja till. Det var ett tag sedan jag spelade i kyrkan nu så hur knepigt det än låter, ja det är ju begravning, så ser jag fram emot det. Det är fint att spela i kyrkan och på begravning ser jag det som att jag tillför någonting som blir som en sista värdig och fin hälsning. Jag är tillfrågad att spela ”Amazing Grace” som inledningsmusik så det har jag nu förberett under förmiddagen. I morgon är det dags och jag hoppas att jag får träffa kantorn en stund innan.