Tänk att jag blev en av sex nominerade till den fina titeln här i Sundsvall, Årets Köng. Jag är så imponerad av de två drivkrafter som ligger bakom detta positiva och fina (Katarina och Anders). Också alla som tydligen lagt sin röst på mig och de som tom. lagt sin tid till nomineringstext , alltså att lägga den tiden, alltså att göra det för min skull, ja det är oerhört smickrande!

Redan i maj fick jag ett samtal om att jag blev en av sex nominerade som skulle komma i press för att först folket och därefter en jury skulle lägga sin röst. Redan dagen efter samtalet så fick jag ett meddelande med självaste nomineringstexten. Det stod att jag skulle godkänna den rätt direkt eftersom den därefter skulle publiceras. Det var något felande årtal och mitt bostadsområde och jag tror att jag också ändrade åldern till det rätta om jag inte minns fel. . Jag tänker att alla som blev nominerad till Köng detta år hade den möjligheten till korr.läsning, ja det var iallafall inte någonting jag specifikt efterfrågade iaf.

Några veckor innan självaste ceremonin som skulle hållas på stora torget i Sundsvall i samband med ”Sundsvall bjuder” så fick jag ett meddelande som löd att jag tyvärr inte var personen som valts till Köng. Det var så väldigt nära känns det som och det är jag ändå glad för. Det är trots allt en stor ära att uppmärksammas som en av sex nominerade och det ger mig drivkraften att fortsätta med allt det jag tror på. Att det gav en större summa pengar vid vinst, ja en peng som jag självklart skulle använda i ett nytt spår av mina projekt får jag hitta annan lösning för. Att jag ska genomföra min nya ide’ är iallafall alldeles säkert. Den positiva knuffen till att göra det känns rätt med tanke på den hjälp och support jag fått genom alla röster som jag fått och fina och personliga meddelanden i samband med just Årets Kung.

Jag visste som sagt inför stundande ceremoni att jag inte var den som vann, men självklart var jag ändå på plats för att hylla den lycklige vinnaren. Jag, min mamma och min pappa möttes en stund innan hos min fina Ebba. Hon bjöd oss på fika i sin lägenhet som ligger ett stenkast ifrån stora torget. Mina föräldrar stöttar mig verkligen i alla lägen. De är ständigt stolta över mig med eller utan Köngtitel. Väl på torget mötte jag också min fina vän Cissi. Hon är också en person som ständigt stöttar och står mig nära, så som många fler vänner gör. Det är så härligt att ha så många genuint fina människor i sin närhet och för dem spelar det inte någon större roll om jag är titulerad Köng eller ej.⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *