1. Det dök upp ett minne i mitt FB flöde. Ett minne som berör lite mer och lite extra. Tänk att det redan gått tre år sedan denna period. Även då så jobbigt och besvärligt men på en annan nivå. Numer slipper vi iallafall det vi var med om då och det är jag evighet tacksam för. Inte minst för barnens skull. Det vi är med om eller det jag här beskriver är ett bevis bra nog att vi har det fantastiskt som bor i det land som vi gör. Det finns ett skyddsnät av olika myndigheter som kliver in ordentligt då det krävs.
  2. Bilden som jag denna gång bifogar dök upp i mitt FB flöde som ett minne tre år tillbaka. Idag så är det alltså precis tre år sedan som jag ordnade detta minnesvärda för min extragrabb. Jag ringde helt enkelt till Roger och Joel (tränarduo då för GIF Sundsvall) och berättade storyn. Jag lämnade inte ut allt för hemska detaljer men det jag beskrev räckte tillräckligt och väl för att de skulle arrangera en minnesvärd träff för honom med sina större idoler. Han åt frukost tillsammans med A-laget och hängde med på hela GIF Sundsvalls träning. Han fick skjuta extra skott på supermålisen och idolen Tommy Naurin.
  3. Denna perfekta stund kom alltså till för att det finns dumma vuxna som bara tänker på sig själva och inte på någon annan, ofta kommer barn i kläm och far därför illa. Jag tänker inte gå in på detaljerna kring det, men varför pojken missade detta möte tillsammans med sitt lag som han ingick med under SummerCamp veckan innan är pga. vuxna som inte såg till annat än sig själv. Efter att jag gråtit en skvätt för mig själv på toaletten, som jag så ofta gjorde och stundtals fortfarande gör då det handlar om barnen så tog jag tag i det hela och hittade en bra lösning. Någonting dåligt vändes återigen till någonting bra. Det kunde pojken själv också konstatera vilket är det viktigaste. Jag glömmer aldrig hans ord till mig. Det var ord som visade att han helt och hållet redan då fattade läget och det har vuxna helt sig själv att skylla på.