För ett par veckor sedan kontaktade Stefan Ålander mig, tidigare A-lagspelare i GIF Sundsvall mig och ställde frågan om han och hans arbetskamrater på Grant Thornton fick bjuda Happinessgänget på dagens fotbollsmatch som spelas på hemmaarena och mot Östersund. Mitt svar blev spontant ja såklart. Många ifrån mitt gäng gillar sport och just GIF Sundsvall ät populärt att snacka om då vi ses på söndagarna

Jag sa alltså JA innan jag ens pratat med någon ifrån gänget, någonting som jag så här i efterhand har lärt mig att aldrig mer göra. Fast anledningen till varför jag gjorde så var ju för att jag var rätt säker på att jag skulle komma med världens roligaste överraskning till dem, men det visade sig att de hade andra planer denna lördag. Ja, majoriteten ska gå på Länsdans, som tydligen är ett mycket populärt inslag för Happinessgänget och för deras likasinnade kamrater . Dessutom fick jag grepp om att det är sista dansen innan sommaren så den kan de såklart inte missa, någonting jag alltså också fick förstå efter alla personliga och direkta samtal. Underbara Happinessvänner, detta påminner mig bara ännu mer VARFÖR jag älskar att de är mina vänner. Några har jag iallafall fått ja ifrån, de få son inte hade planerat dans hänger på till match idag. Flera personal och som mig, hjälpande personer runtomkring hänger också på så vi blir ett litet gäng trots allt😎Tack Stefan Ålander och Grant Thornton för att ni tänkte på mig och Happiness. Tack för att ni fixat så bra . Detta ska bli roligt 💙⚽️⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *