Innan jag åkte iväg för lite välbehövlig vila tillsammans med min minsting så blev jag rätt spontant inbjuden till ett riktigt trevligt möte. I normala fall så är det alltid jag som jagar på och påminner allt och alla om hur viktigt det är att förenas i frågor gällande gemensamt ansvar. Det gäller då främst frågor som röt trygghet och frågor som har med våra barn och ungdomar att göra. Tillsammans oavsett vart man arbetar eller vem än man är så blir det heja så klart starkare om det är fler goda krafter som går i hop och verkar tillsammans.

Jonas Albecker, VD/Stadskärneutvecklare var den som kallade mig till detta möte och det är nu några dagar senare när jag summerar och sammanställer det hela i mitt huvud som jag förstår att det kan bli någonting riktigt bra av det hela i framtiden. Detta som jag gjort i samråd med min arbetsgivare Engelska skolan är helt klart rätt och någonting som jag tror många kommer att kunna ansluta sig till och känna samhörighet tillsammans med.

Tillsammans blir vi alltid starkare. En slängande framtid väntar Tillsammans på stan ⭐️