Detta (läs nedan) är någonting som jag skrev för precis ett år sedan. Det var mina tankar gällande projektet Tillsammans på stan. Tankar som jag delade med min chef. Hans samtycke var en förutsättning för att projektet skulle bli verklighet. Med hans tillåtelse kunde jag alltså få flytta ut mina eftermiddagar i jobbet på skolan till Navet och Engelska skolan blev på det viset ordentligt med i projektet. Det är alltså Framtidsgalan tillsammans med Engelska skolan som är grunden till projektet Tillsammans på stan och det gör mig oerhört stolt.

Tack Pascal Brisson för det

Jag har en rätt omfattande tanke och har kommit rätt långt i planeringen med att agera och

”in real” göra någonting åt situationen i Sundsvalls stad.

Våren närmar sig och allt fler hittar ut på stadens gator vilket såklart är underbart.

Av egen erfarenhet så vet jag att ett besök på stan’ tyvärr inte alltid är förenat med en avslappnad och skön känsla, men det vill jag alltså i framtiden försöka motverka.

Jag behöver såklart hjälp.

Finns det fler lite frustrerande själar som precis som jag vill förändra?

Genom Framtidsgalan söker jag frivilliga, goda och hjälpande krafter som tillsammans kan verka för det positiva och det

trygga/glada på stadens gator.

Skicka gärna ett PM så berättar jag mer om mina Framtida planer.

Detta är någonting jag helt och hållet väljer att göra på frivillig basis ska tilläggas.

Jag vill förändra-

Hjälp mig att förändra ⭐️✨⭐️