Jag har följt en familj rätt länge. En familjs kamp för rättvisan och sanningens seger som faktist kom tillslut. Tråkigt nog fick det avgöras i en rättslig process. Jag skriver ”tråkigt nog” för att jag kan aldrig liksom förenas och bli sams med tanken att det ska behöva gå så väldigt långt att man ska behöva hamna där, ja i en rättslig process. Tänk att det ska till en rättegång för att avgöra vad som är rätt och vad som är fel.

Att avgöra vad som är rätt och vad som är fel borde man väl kunna sköta själv kan man ju tycka, fast vi människor verkar tyvärr inte vara kompetenta nog till att fixa det alla gånger.

Hennes låt ”Make a change” symboliserar så mycket för mig i min vardag och i mitt liv just nu. Jag kan inte föreställa mig hur mycket den betyder för Jessica och hennes familj. Jag är grymt imponerad⭐️✨⭐️