Idag är vi lite på halvfart. Det passar ju fint när vädret är som det är. William är väl den som är piggast av barnen så därför passade det ju bra att en av hans vänners mamma hörde av sig till min sambo. Det kom som på beställning att frågan om att hänga med dem till Freemover kom. Ja, framförallt då vi hade tagit beslutet gällande att ha en lugn och skön vilodag idag. Båda tjejerna har varit lite smått krassliga och har klagat på lite halsont, så vi hoppade tom. över basketträningen. Det som i normala fall blir som ett familjeevent att starta igång söndagen med.

Träning för min sambo och en av mina chefer körde vi ändå som vanligt. Det är en söndagstradition som vi (läs min sambo) helst inte ruckar på. Barnen fick då vara en stund hemma hos min äldsta tjej med sambo. William och Line har ju inte hunnit med att se hur de har det i sin nya lägenhet så det blev såklart en uppskattad timme. När vi hämtade dem så berättade de att de hade fått både pannkaka, munkar och massor med frukt. De tyckte att Victor o Ebba hade väldets finaste lägenhet ❤️