I kväll ska William o Line få sova hos sin farmor och farfar medan Ellie ska få sova hos sin mormor och morfar. Det här med att mina bonusbarn sover hos just sin farmor och farfar varannan helg gäller inte längre och har inte gjort det senaste halvåret, så detta är verkligen lyxigt värre tycker jag som vuxen. Frågan är vad vi ska hitta på… Det är så många saker man vill passa på att göra då man som vuxen plötsligt blir helt småbarnsfri. Vi hade planerat att gå på Himlabadets relax- avdelning för vuxna tex. men SÅKLART så är den inte öppen en kväll som denna . Trettondagen vill nog personalen också vara ledig till våran stora besvikelse. Att starta bastun hemma, bubbla och mysa utan barn är ju tillräckligt bra det med. Det lär nig sluta så om vi inte tar oss iväg på bio förstås. Alltså, jag blir trött bara av att planera (hahafa)

Nu ska jag iallafall baka färdigt bullarna som jag ska stoppa i Ebba o Victors nya frys. Barnen och grannflickan har Robban dragit iväg med för lite snölek.

Det gäller att ta vara på dagen när man har den ❤️

< img src=”https://blogg.mittmedia.se/wp-content/uploads/sites/92/2018/01/img_4208-2.jpg” class=”size-full wp-image-6703″ height=”3024″ width=”3024″>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *