Jag och mina två bonusbarn har alltså dragit iväg på havsäventyr. Ett spontant infall som jag fick för några dagar sedan och när resan till Strömsund för några dagars miljöbyte blev inställd pga. att ett av barnen i den familjen fick magsjuka så kände jag att jag behövde hitta på någonting annat för två taggade barn.

Vi har haft en rolig första kväll på båten som avslutades med ett besök i Tax free butiken. Nu har även vi införskaffat det där äckliga spelet. Barnen har önskar sig det ett tag så nu slog vi till. De invigde alltså spelet i våran mysiga lilla hytt. Jag har fotat och jag har filmat. Jag kommer nämligen aldrig någonsin att vara en deltagare i det äckliga spelet. Road av barnen blev jag i alla fall.

I morgon väntar nya äventyr. Vi har ert helt schema att följa också har jag gjort alldeles speciella Bubblan uppdrag till dem som en rolig bonus.

Sov så gott önskar tre Sjöbusar. Det hörs snarkningar nu från hyttens båda överslafar❤️