Jag har sagt det förr men väljer att säga det igen, jag har ett oroligt roligt och varierande arbete jag. Så stolt och så glad över allt jag får tillåtelsen till att göra. Idag kunde dessutom mina barn hänga med mig på jobbet. Ja, jag väljer numer oftast att säga ”mina barn” för det är så de vill ha det! Framförallt viktigt är det att jag säger så då det är uppdrag och i sammanhang då flera andra barn finns med. Det är verkligen på så vis att jag blir smått rörd, rörd för att mina bonusbarn visar och direkt säger med sitt kroppsspråk och sitt handlande att de är så stolta över mig då vi gör de här olika uppdragen tillsammans. Jag behöver inte ens presentera mig själv, nej det tar alltid någon av de båda hand om. De presenterar mig som Bubblan som älskar att babbla ⭐️ Det är svårt att återge med ord, men detta sägs med så mycket kärlek och jag känner vilken tillit dessa två fina på riktigt har till mig. Ja, våran kärlek och vårt band är starkt och det är definitivt är på riktigt. Det hyser det inte någon som helst tvivel på och det kan inte någon ta ifrån oss❤️

Lilla E är ju också ofta med och hon kämpar lite med det hår att dela sin mamma med alla andra barn som deltar, idag gjorde hon det ordentligt bra. Även hon var stolt och på bra humör.

I dag var det flera barn som kom till Stadshuset. Vi hade supermysigt och jag hade dessutom bra hjälp ifrån två av mina elever från Engelska skolan. Två timmar försvann så snabbt ⭐️