Det var 6 år sedan som vi hade Happiness Christmas på Tonhallen. Det året gjorde vi också en liten miniturne’ med det konceptet.(se foto)

Eftersom jag har en sådan bra uppbackning från Studieförbundet Vuxenskolan gällande Happinessgänget numer så kanske det är tänkbart i framtiden igen. Min chef har ju också förstått vikten och värdet i allt vad jag försöker göra ute i vårt samhälle att det blivit en stor del av min anställning som Ms.Bubble på Engelska skolan .

Såklart är det massor med arbete innan,under och efter de olika arrangemangen men jag känner sällan att det är för mycket. Några dagar efter avslutat arrangemang däremot kan jag känna en viss trötthet vilket jag tror är en reaktion som hör till det mer normala. Jag ger nämligen precis allt av mig själv i det jag tar mig för. Vill man, ja då kan man och det är skönt att gång på gång få säga det.

Nu tar Happiness ett träningsuppehåll för ett litet tag, men vi kommer tillbaka 2018 och kanske syns vi lite mer då?

Om jag får önska så gör vi det för världen behöver lite mer Happiness boost.

(Alla som var på showen i lördags förstår vad jag menar)❤️

Förutom uppbackning från Studieförbundet Vuxenskolan och från Engelska skolan så har även Sundsvalls Tidning (ST) backat upp oss denna gång. Bröderna Berndt som driver EGO har stöttat gänget de senaste åren genom att vi varje söndag får träna hos dem. I deras fina anläggning på Storgatan håller vi till varje söndag och gänget älskar att vara på det stället. Det är en fin lokal med speglar som vi får träna i och det viktigaste av allt, det är en riktigt bra och trevlig personal som tar emot oss på absolut bästa vis.

Jag hoppas att vi fortsätter på samma/lika vis nästa år för då trivs vi alla som bäst ⭐️

Kram och ha en fin vecka i väntan på julen.