Idag 17 december är dagen då vi för 2 år sedan hade inbrott i vårt hus. Det var mina två stora barns rum som blev vandaliserade och som tur var fanns vi inte hemma under denna tidpunkt. Det var mina föräldrar som kom först till plats i detta kaos och tack och lov så kontaktade de inte oss.

Vi var hela stora familjen tillsammans på en utomlandsresa. En resa då vi firade att vi blivit en hel familj på riktigt. Efter ca 1,5 år under granskning så blev det tillslut en rättegång som slog väl ut för våran del. Ja, vi blev alltså en familj på papperet och den bedömningen gjordes av olika myndigheter och instanser efter en så lång tid som ändå 1,5 år är. Det var inte några tveksamheter alls ifrån något håll, familjerättens ord väger ju också mycket tungt i ett sådant mål och läsningen från dem (en papperslunta på 17 sidor) talar ju sitt alldeles egna och solklara språk). Fast en rättegång tar ändå hårt på krafterna. Sorgligt bara i sig att det ska behövas kan jag tycka med tanke på hur det redan då låg till.

Det var alltså efter denna rättegång som vi spontant bestämde oss. Vi åker utomlands alla tillsammans. Sagt och gjort, vi tog alltså med alla våra fem barn och Ebbas pojkvän hängde också med. (Ja, det var den tänkta källarrenoveringen det😅) Lyckligt ovetande denna dag för 2 år sedan fick vi rapporterat till oss direkt då vi landade på Arlanda. Mina föräldrar var där och tig emot oss för att skjutsa hem halva familjen i sin bil. Det sorgliga beskedet, ja att det hade varit objudna ”gäster” i vårt hus kom som en hård, fet käftsmäll ⭐️

Som sagt två år idag, men den fruktansvärda dagen blev faktist brytpunkten för oss. Från den dagen bestämde vi oss nämligen för att anmäla precis allt galet som inträffar oss. Sommaren efter var den mest galna sommaren som jag någonsin har upplevt i mitt 43-åriga liv. Vi hade brev från någon typ av myndighet nästan varje vecka. Var det inte polisen så var det från åklagarmyndigheten.

Jag brukar tänka att från dåliga och onda saker föds det goda och det bra. Sanningen segrar också alltid och rättvisan segrar tillslut. Allt går så mycket bättre då man tänker så⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *