Jag var nära att ställa in kvällens uppdrag, jag har nämligen inte känt mig helt hundra. Det börjar kännas som om jag har en förkylning på gång. Fast det är långt ifrån tanke till handling för mig och det blir ofta på så vis att jag biter ihop och kör på ändå, så alltså inte något undantag denna kväll. Det jag däremot gjorde var att jag förvarnade via sms att jag inte känner mig helt hundra och att träning tillsammans med mig därför sker på lite egen risk en kväll som i kväll. Jag lovade att hålla ett visst avstånd om de väljer mig som PT ikväll tillade jag. Chefen svarade rätt omgående att en tjej var intresserad att köra tillsammans med mig. I normala fall, dvs. då jag är ett hundra procent intakt skulle jag direkt lägga upp ett personligt program och jobba tight tillsammans med individen, men eftersom jag nu var i det tillståndet som jag var och dessutom via sms hade beskrivit det så blev ett sådant upplägg inte det första som jag tänkte denna gång. Jag fick dessutom veta rätt sent att det bara var en person som skulle tråna ikväll och det ligger ju lite extra jobb bakom personliga upplägg. Jag ställde därför frågan om att istället för träning inne byta mot att ta en uppfriskande prommis istället. Jag ställde frågan direkt till Saxokam tjejen som skulle träna med mig ikväll (Anja som numer också är min frisör😊) . Hon svarade rätt omgående att det var en bra ide’!

Eftersom jag redan var på skolan där vi i normala fall håller till då vi väljer att träna inne så var det bara att klä sig varmt och att åka mot stan’ för att möta upp min klient som precis avslutat sitt arbete. Jag var inte direkt rustad för att träna utomhus, men jag rotade lite bland elevers kvarglömda kläder och lånade ihop både extra tröjor, handskar och en varm mössa. Alltså, det är ju helt galet vad mänga klädesplagg som är kvarglömda, något som i och för sig var helt galet bra en dag som i dag.