Vi sitter och ser på ’Så mycket bättre” här hemma och jag utbrast rätt spontant då Kicki Danielsson berättade om hur hon bla. efter att ha gjort sina barn väldigt besvikna nu har vunnit tillbaka deras förtroende igen och att hon nu är stark och drogfri. Jag utbrast ”hon är otroligt stark” för det var spontant vad jag både kände och tänkte när hon berättade hur hon missbrukade alkohol under så många år och nu är helt ren och fri. Min sambo däremot sa direkt efter mig och till mig: ”Ska jag bli imponerad av en människa som kastat bort så många år av sitt liv och helt varit utan en relation med sina barn? Nej, jag blir bara arg och upprörd när jag tänker på det”

Jag blev rätt tyst och jag både känner och tänker att han vet vad han talar om. Han om någon har rätten att både känna och tänka som han gör. ALLA har för den delen sin fulla rätt att både tänka och tycka som de vill. Att alkohol och droger kan ha en sådan djävulsk kraft att kärleken blir större till den skiten än till sina barn som man valt att sätta till denna jord är en så svår ekvation att förstå och visst fattar jag att den berör hårt och skapar en viss avsky för personer som direkt är drabbade. Någon måste ju stå upp lite extra mycket då andra ramlar dit och inte tar sig ur. Min sambo är en fantastisk pappa och finns för sina barn 24/7. Deras relation har växt och utvecklats till någonting alldeles speciellt. Det pga. olyckliga omständigheter men för att orka så gäller det att fokusera på att se det fina och bra som kommer från det dåliga ❤️

Ikväll har vi en hemmamysig kväll i vanlig ordning,, men vi kramar varandra och säger lite extra till varandra hur mycket vi uppskattar varandra

Vi väljer att alltid försöka se det ljusa i det mörka, det blir lite enklare i det svåra då⭐️