Jag väljer att dela  detta inlägg igen.  Tyvärr ständigt aktuellt:

”-Skulle du kunna tänka dig att gå iväg någon annanstans för att dricka den där? Det kommer nämligen snart bussar med barn som slutar skolan.”Detta var ett par meningar som jag sa till en yngre man efter att jag hört ett klassiskt ”öppna ölburk” ljud. Nej, det var inte lättöl, det var heller inte folköl . Han tyckte nog varken att jag var kaxig eller dum när jag bad honom om denna tjänst. Jag inbillar mig tom. att han förstod att det var olämpligt med tanke på min förklaring gällande de mlndre barnen.

Alla människor har ett värde, det är sorgligt att se hur en del människor behandlar sig själv.Jag är så ledsen för det och önskar så att de skulle vilja ta emot den hjälp som faktist finns och erbjuds i vårt land 😔

Mannen gick iallafall iväg ifrån busskuren där barnen sedan 5 minuter efter glatt började kliva av sina  bussar. Vårt arbete började då, men jag känner att vi bidrar och gör så mycket mer med ”Tillsammans på stan.” Främst lär man sig att det inte hjälper att blunda för saker och ting som sker precis i våran närmaste närhet.

I eftermiddag finns vi på plats igen och egentligen borde vi vara där precis varje dag!