Nu är det många personer inblandade.         I detta fall så nämner jag först och främst konstnärerna.  Två tvillingsjälar som har gjort en fantastiskt fin tavla med ett motiv tillägnat Framtidsgalan.  Lena och Linda Art, lägg det på minnet.  Tavlan kommer att  auktioneras ut och där kommer nästa värdefulla person med i det hela.  Min Johanna. Ja, min personliga AD som  är alldeles fantastisk på att skapa utifrån de idéer som jag producerar lite för många av ibland.  Hon är grymmast och kan mig helt utan och innan. Hon läser mig som om jag vore  en bok, mellan raderna också för den delen 😊

Det kommer oclså att bli konsttryck av detta vackra verk. Det betyder att fler får möjligheten att skänka  pengar till Framtidsgalans viktiga arbete samtidigt som man erhåller någonting att bevara och att minnas.  Helt enkelt ett avtryck och en påminnelse om att man bidrar till någonting viktigt.  Det kommer stt finnas tryck i olika prisklasser och storlekar så därför kommer min nästa superkontrakt med i denna process.  Fredrik som driver företaget Freppo Media.  Alltså, vad skulle detta bli utan hans hjälp?  Det är fantastiskt vilken uppbackning jag har och vilken uppställning det är.  Jag känner mig grymt stolt ⭐️✨⭐️
Nu är den första  tavlan av konsttryck färdig och den har fått sin placering på Ms. Håkanssons kontor, biträdande  rektor och en av mina chefer på skolan. Hoppas många som besöker hennes rum smittas till att beställa en alldeles egen