Igår var det bara jag och Line hela dagen.  Pappa R bestämde sig för att åka  för  att kolla på fotboll.  I fredags var han oclså iväg med sitt egna lag och kom hem närmare midnatt,  det var ju en bortamatch några timmar härifrån.  Skillnaden igår mot för annars då det gäller  hans engagemang med fotbollen var att han bestämde sig att ta med barnen,  ja  två av de tre små 👍🏻

Jag och Line hade ShowKidz start igår så därför kunde jag inte skicka iväg henne med de andra. Visst, det är fantastiskt med barn jag är otroligt glad att vi har varandra osv.. men med tanke på att fotbollen tar rätt mycket av min sambos tid och framförallt på helgen så blir jag ärligt lite trött ibland.  De stunder vi har tillsammans den lediga tiden vill jag heldt bara komma undan själv och inte som jag annars och tidigare i familjelivet fungerat, ja att vilja vara tillsammans och göra mysiga familjesaker ALLA. Det blir nog annorlunda snart då fotbollssäsongen är förbi.  Det är inte så många matcher kvar nu.

igår kväll när Line och jag kom hem efter våran Showkidz start mötte vi dessa två i soffan. William frågade lilla Ellie om han fick krypa ner bakom dem i soffan💕 Det är en syn som gör att man smälter.  Syskonkärlek är en sann och stark kärlek 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *